Közlemények Jogi közlemény
Hungarian Croatian Czech Dutch English French German Irish Polish Russian
Jogi közlemény
2005. január 01. szombat, 00:00

 

jogi közleményA FairConto WEB oldalain található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A törvények alkalmazása és hatása jelentős mértékben függ egy adott ügy tényeitől. Tekintettel arra, hogy a törvények, jogszabályok és egyéb rendelkezések bármikor megváltozhatnak, valamint figyelembe véve az elektronikus kommunikációval együtt járó elkerülhetetlen veszélyeket, előfordulhat, hogy a FairConto WEB oldalain található információk késedelmesek, hiányosak vagy pontatlanok. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szerzői és közzétevői azoknak a FairConto WEB oldalain történő feltüntetésével jogi, számviteli, adó illetve egyéb szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy számviteli, adó-, jogi vagy egyéb  tanácsadóval folytatott konzultációt. Mielőtt döntést hoz, vagy egy adott lépést megtesz, minden esetben forduljon tanácsért a FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zrt szakértőihez.


Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a FairConto WEB oldalain található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, ennek ellenére a FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zrt kizárja minden vélelmezett, vagy hallgatólagos felelősségét azok hibáiért és hiányosságaiért, illetve az azok felhasználásából eredő következményekért, beleértve többek között a teljesítésre, a piacképességre és a valamilyen konkrét célra való felhasználhatóságra vonatkozó szavatosságot és garanciavállalást is. A FairConto WEB oldalain található valamennyi információ felhasználása a látogató felelősségére történik.


A FairConto WEB oldalainak egyes linkjei olyan harmadik felek által fenntartott oldalakra mutathatnak, amelyeket a FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zrt-nek nem áll módjában ellenőrizni.

 


Módosítás dátuma: 2014. március 16. vasárnap, 23:17
 

Elektronikus aláírást is használunk

Partnerünk a Microsec Kft.

MICROSEC

Itt talál minket

Elérhetőségeink

FairConto

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14

8900 Zalaegerszeg, Nefelejcs u. 2/a.

Postafiók:  1329 Budapest, Pf. 89.

Fax: (+36-1) 238-8024

Facebook